Samo še do jutri neverjetna cena: iz Ljubljane na sanjske Sejšele za samo 436€ (običajna povratna)!!!

by

19.7.2016: Na Sejšele v številnih terminih po nori ceni iz Ljubljane samo še danes in jutri! 436€ za povratno karto je najnižja cena za Sejšele glede na vsa okoliška letališča!

24.6.2016: NORA CENA za Sejšele iz Ljubljane! Povratne vozovnice s prevoznikom Etihad in Air Serbia so v številnih terminih na voljo že za samo 427€ 433€!! Akcija traja do 20.7.2016, za potovanja vse od septembra 2016 konca marca 2017, z izjemo novoletnih praznikov 2016/2017.

Primer:

Ljubljana – Sejšeli 436€ (september)

Ljubljana – Sejšeli 436€ (november-december)

Karte lahko kupite tudi na zanesljivi agenciji Flugladen (in brez provizij na kartice): Ljubljana – Sejšeli 440€

Novoletni termin s prevoznikom Turkish Airlines: Ljubljana – Sejšeli 462€  (več o akciji Turkisha TUKAJ)

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-sez-427