Nora cena: Gran Canaria z vmesnim obiskom Zelenortskih otokov za samo 196€ (kombinacija kart)!!!

by

2.10.2015: Odlična kombinacija po nori ceni za razgiban dopust na otoku Gran Canaria in na še južnejšem otoku Praia (Zelenortski otoki)! Kombinacija letalskih kart za obisk teh dveh otokov stane samo 205€!! Prvi let opravite z družbo Ryanair iz Bergama, drugega pa z družbo TACV! Na voljo so različni termini – bodite pozorni pri rezervaciji kart, da imate na Gran Canarii dovolj časa za prestop na letalo za Praio/Bergamo! Cene so na voljo do razprodaje najcenejših sedežev.

Primer:

Bergamo – Gran Canaria 103€ (13.1. – 29.1.)

Gran Canaria – Praia 102€ (18.1. – 22.1.)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do Bergama (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bgy-lpa-112 lpa-rai-92

Poteklo:

20.8.2015: Odlična kombinacija po nori ceni za razgiban dopust na otoku Gran Canaria in na še južnejšem otoku Praia (Zelenortski otoki)! Kombinacija letalskih kart za obisk teh dveh otokov stane samo 204€!! Prvi let opravite z družbo Ryanair iz Bergama, drugega pa z družbo TACV! Na voljo so različni termini – bodite pozorni pri rezervaciji kart, da imate na Gran Canarii dovolj časa za prestop na letalo za Praio/Bergamo! Cene so na voljo do razprodaje najcenejših sedežev.

Primer potovanja:

Bergamo – Gran Canaria 121€ (20.1. – 12.2.)

Gran Canaria – Praia 102€ (25.1. – 5.2.)