Poteklo: NORO: povratne karte z Dunaja na Havaje za samo 430€!!!

by

Edit: Nora cena za Havaje na žalost ni več na voljo!

Nora cena za obisk rajskih Havajev! Povratne vozovnice z Dunaja so s prevoznikom KLM in partnerji na voljo že za samo 430€!! Na odmaknjene sanjske otoke lahko odpotujete do sredine marca 2017, z izjemo novoletnih terminov. Z nakupom kart ne odlašajte, akcija traja do razprodaje prostih mest!

Primeri:

Možen je tudi daljši (do 24h) postanek v Los Angelesu ali Seattlu za le nekaj € višjo ceno.

Ne veste, na kateri otok bi leteli? Poglejte ta zapis in izpolnite vprašalnik, ki vam pove, kateri otok je za vas najprimernejši:

Karto lahko kupite tudi direktno na uradni strani letalske družbe KLM, npr.: Dunaj – Honolulu 463€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 25€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-hnl-430