Nova linija Wizzair: iz Budimpešte v Sankt Petersburg za 72€, skupaj s 7 nočitvami že za 115€/osebo!

by

Nova linija prevoznika Wizzair! Zdaj lahko iz Budimpešte ugodno poletimo tudi v Sankt Petersburg! Povratne vozovnice so od konca avgusta 2017 na voljo že od 72€ naprej! Prevoznik bo lete med mestoma opravljal dvakrat tedensko (sreda/torek in nedelja) Za enotedenski termin 11. – 18.10. smo dodali še ugodne nočitve – skupaj vas potovanje v to zanimivo rusko mesto stane že samo 115€/osebo (letalo+7nočitev). Cene so na voljo do razprodaje najcenejših mest.

Primer za termin 11. – 18.10.:

Budimpešta – Sankt Petersburg 72€

bud-let-72

Več terminov najdete direktno na strani prevoznika: Wizzair

Nastanitev:

Kapital Ekonom Hotel 3* 86€/2osebi

Seznam vseh prostih nastanitev za omenjen termin najdete TUKAJ.

led-hotel-maj17

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.