Last minute leti na Lanzarote z Wizzair iz Budimpešte že samo 88€!

by

24.5.2017: Odlična last minute cena za Lanzarote! Povratne vozovnice iz Budimpešte so s prevoznikom Wizzair na voljo že za samo 74€ 88€! Odhod po najnižji ceni je 31.5., teden kasneje pa je cena le nekaj € višja. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, nato se dvignejo (vendar ne pretirano).

Primera:

Budimpešta – Lanzarote 74 88€ (31.5. – 7.6.)

Budimpešta – Lanzarote 79€ 95€(7.-14.6.)

V ceno letalske karte je všteta samo manjša ročna prtljaga.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-ace-74

21.4.2017: Še vedno lahko ugodno odpotujete na kanarski otok Lanzarote v času prvomajskih počitnic! Povratna karta + 7 nočitev je na voljo že za 235€/osebo!

31.3.2017: Odlična last minute cena za potovanje na Lanzarote v času prvomajskih počitnic! Povratne vozovnice iz Budimpešte s prevoznikom Wizzair so na voljo že za samo 89€ 104€! Na voljo je samo še nekaj sedežev po taki ceni, nato se bo cena malce dvignila (verjetno velike razlike ne bo, se zna pa to zgoditi hitro, ker gre za zelo priljubljene termine potovanj). Gre za termin 26.4. – 3.5., za lažje organiziranje potovanja pa smo dodali še ugodne nočitve v hotelu. Najugodnejša kombinacija za dve osebi (letalo+7noči) je na voljo že za 219€/osebo! Ker so pri najcenejši namestvi na voljo 3 postelje za isto ceno, smo dodali še povezavo do kart za tri potnike. V tem primeru boste za počitnice odšteli samo 181€/osebo!

Last minute cena je za tako priljubljeno destinacijo super, zato ne odlašajte z nakupom!

Primer za termin 26.4. – 3.5.:

Budimpešta – Lanzarote 89€ 104€ (208€ za dve osebi)

bud-ace-89

Nastanitev:

Druge možne nastanitve za omenjeni prvomajski termin najdete TUKAJ.

ace-mar17