“Off the beaten track” Kitajska: različna mesta iz Budimpešte za norih 290€, iz Ljubljane 400€ (povratne)!

by

22.12.2016: Zanimive destinacije so za nekoliko višjo ceno na voljo tudi iz Ljubljane, po NORIH cenah pa tudi iz Budimpešte!!

Budimpešta – Changchun 279 290€

Budimpešta – Zhengzhou 284€

Budimpešta – Shenyang 284€

Budimpešta – Harbin 284€

Ljubljana – Changchun 400€

Ljubljana – Zhengzhou 400€

Ljubljana – Shenyang 400€

Ljubljana – Dalian 400€

Ljubljana – Harbin 400€

Verjetno je po podobnih cenah na voljo še več različnih mest!

21.12.2016: “Off the beaten track” destinacije na Kitajskem poceni iz Benetk! V različna nekoliko manj znana mesta v različnih delih Kitajske lahko odpotujete že za samo 350€! Na voljo so različni zimski in pomladni termini, cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Benetke – Changchun 350€

Benetke – Zhengzhou 350€

Benetke – Shenyang 354€

Benetke – Harbin 362€

Benetke – Shenzen 405€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

vce-cgq-350