Okoli sveta: Danska, ZDA, Tajska in Malezija že za samo 675€ (kombinacija kart)!

by

Poceni okoli sveta! Odpotujte iz Bergama na Dansko, v Los Angeles, v Bangkok, Kuala Lumpur in se vrnite v Milano – kombinacija vozovnic vas bo stala samo 675€! V ceno ni vštet prevoz med Bangkokom in Kuala Lumpurjem, saj priporočam, da razdaljo med mestoma prepotujete po kopnem (časa imate dovolj). Potovanje je prirejeno za termin 30.3. – 24.4.2016. Ker je podobnih cen na voljo več, si ga lahko priredite po svojih željah.

Bergamo – Copenhagen 29€

Copenhagen – Los Angeles 145€

Los Angeles – Bangkok 226€ (drugi del leta Manila – Vancouver preprosto izpustite)

Kuala Lumpur – Milano 275€

Ko enkrat pridete v Azijo, je kombinacij na voljo več – vmes lahko poletite še drugam, npr. na Filipine, na Bali, ali celo v Avstralijo (povratne okoli 150€). Zgornje termine letov se da spreminjati in dodajati nove destinacije.

Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

cph-lax-145 kul-mil-275 lax-bkk-226