Poceni in udobno v New York – povratne iz Benetk z enim kratkim prestopom že za samo 366€!

by

2.11.2016: Ponovno poceni s prevoznikom TAP iz Benetk v New York! Povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 366€ v številnih terminih vse do konca marca 2017 (z izjemo novoletnih terminov). Akcija traja do razprodaje prostih mest!

Primer:

Benetke – New York 366€

Tudi za New York (poleg drugih destinacij v ZDA) lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

Več o potovanju v New York pa v prispevku popotnice Nine:

Izlet v New York – popotniški vodnik

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

vce-jfk-366

Poteklo:

20.9.2016:Akcija prevoznika TAP iz Benetk in Münchna za lete v New York! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 364€, običajno pa je na poti samo en kratek postanek v Lizboni. Akcija velja za lete do začetka aprila 2017, razen za termine okoli novega leta. Nakup kart po teh cenah je možen do 30.11.2016 oziroma do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – New York 364€

München – New York 370€

vce-nyc-364