Posebna ponudba (samo še do jutri!): Kolumbija za božič in novo leto iz Ljubljane že za 599€!

by
Posebna ponudba samopreko Posvetu.si: Novo leto in božični prazniki v Kolumbiji z odhodom iz Ljubljane! S prevoznikom Turkish Airlines lahko v Bogoto odpotujete že za samo 599€! Cena velja za termin 17.12. – 1.1. (povratek domov 2.1.), na voljo pa je samo 6 kart, zato z nakupom ne odlašajte. Karte so del skupinske karte, ki jih je zakupila slovenska agencija v sklopu novoletnega potovanja v Kolumbijo in so ostale neprodane, zato se prodajajo pod ceno, ime na kartah je možno (brezplačno!) spremeniti le še do jutri, 7.12.2016!
Karte v redni prodaji za te termine so točno 200€ dražje več kot 2x dražje!! Povratek je preko Istanbula v Benetke.
Primer trenutne cene za isto ponudbo:
ljubogota1229w
Vaš let pa poteka takole:

ljubogvce850e

Postanek v Panami je le tehnični (letalo pobere dodatne potnike), potovanje naprej nadaljujete z istim letalom.

Za nakup vozovnic se obrnite na turistično agencijo Odpelji.se, najbolje preko eMaila info@odpelji.se (kot naslov maila dajte Bogota – Posvetu ponudba), ali pa jih pokličite na telefonsko številko 01 42 54 123.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

cena pred dvema tednoma:

ljubogvce650e