Povratna karta iz Benetk v Sao Paulo 434€, Rio 478€, v Buenos Aires pa samo 487€!

by

5.6.2015: Našli smo tudi ugodne lete v Sao Paulo in Rio de Janeiro – v prvo mesto lahko letite že za samo 434€, v drugo pa za 478€. Še vedno na voljo tudi ugodni leti v Buenos Aires! Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev. Najde se kar veliko terminov po takih oz. podobnih cenah, vse do marca 2016!

Primeri:

Benetke – Sao Paulo 434€

Benetke – Rio de Janeiro 478€

Benetke – Buenos Aires 487€

2.6.2015: Ugodno v Argentino iz Benetk! Družba Delta Airlines ponuja povratne lete do Buenos Airesa že od 507 487€! Najugodnejši termini so na voljo v novembru, ugodne lete pa najdete tudi v drugih jesenskih mesecih (cene tja do 600€). Akcija velja do razprodaje najcenejših sedežev.

Primer:

Benetke – Buenos Aires 487€

V nekaterih primerih so med leti daljši postanki v New Yorku ali Atlanti, ki jih lahko izkoristite za ogled mesta.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja za tujino, sploh sedaj, ko NLB Vita ponuja letno Multitrip zavarovanje NLB Vita Tujina z zavarovalno vsoto 25.000 EUR že za samo 48 EUR. Ostale premije in zavarovalne vsote si oglejte na www.nlbvita.si/turisticno-zavarovanje

Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-eze-507