Povratna karta z Dunaja v Mehiko že za 429€!

by

Z družbo Air France in njenim popustom 111€ lahko ugodno letimo v Mehiko (Mexico City)! Cene za povratno karto se začnejo že pri 429€! Potovanje je možno v terminih od januarja do aprila 2015. Za uveljavitev popusta 111€ bodite pozorni pri iskanju terminov, saj morata biti izpolnjena dva pogoja: vsi leti morajo biti opravljeni z Air France (ne sme biti “codeshare” let) in osnovna cena karte (brez taks in provizij) mora biti vsaj 140€ (več spodaj). Najcenejše karte brez popusta se sicer začnejo pri še vedno odličnih 510€!

Popust uveljavite s kodo FLYNOW757 in velja samo ob nakupih na spletni strani Airfrance.de, pogoji za popust pa so sledeči:

Število popustov je omejeno, v kolikor jih ne bo zmanjkalo naj bi veljali do 31.12.2014. Vaše potovanje se mora zaključiti do 30.4.2015. Ne velja za lete po Evropi, do severne Afrike in do Bližnjega vzhoda. Pomembno: let mora biti pod kodo AF (ne veljajo na letih, ki se vodijo pod kodami partnerskih družb, npr. KLM (KL), Delta (DL) ali Alitalia (AZ)). Kodo leta vidite, ko izbirate termin leta znotraj izbranega dneva.

Namig: Če je skupna vrednost karte (BREZ TAKS) pod 140€, lahko popust uveljavite tako, da kupite več kart naenkrat (recimo za 2 osebi), popust je sicer nižji (pri dveh npr. 55€ na eno karto), a se samo na ta način lahko uveljavi. Obratno se vam pri dražjih kartah splača kupiti dve ločeni karti, da lahko popust uveljavite pri vsaki karti posebej.

Še več podrobnosti o koriščenju 111€ popusta si lahko preberete TUKAJ.

Do Dunaja vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila uporabite po naših izkušnjah najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen in slovensko Vehicle Rent. 

vie-mex-429