Povratne karte iz Budimpešte na Kitajsko (mesto Shenzhen) za samo 318€!

by

Prevozniki KLM/AF/China Eastern iz Budimpešte ponujajo poceni lete v kitajsko mesto Shenzhen! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 318€, po takih cenah pa lahko v to južnokitajsko mesto poletite vse do maja 2017! Akcija traja do 12.12. oziroma do razprodaje prostih mest na posameznem letu.

Primer:

Budimpešta – Shenzhen 318€ (marec 2017)

Budimpešta – Shenzhen 320€ (april-maj 2017)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

bud-shenz-318