Povratne karte v Avstralijo in na Tasmanijo in v Dubaj že za 589€!!!

by

Super ugodni leti iz Münchna na Tasmanijo in v Avstralijo! Povratne vozovnice s poljubnim postankom v Dubaju stanejo že samo 589€!! Po malce dražji ceni se z vseh destinacij lahko vrnete tudi v Ljubljano (npr. Perth 670€)! Možnih je precej letov, vse od aprila do oktobra 2016 (nekaj tudi poleti)! Pohitite z nakupom, saj gre morda za error fare!

München – Perth – Dubaj – München 589€

München – Hobart – Dubaj – München 590€

München – Melbourne – Dubaj – München 592€

München – Sydney – Dubaj – München 599€

München – Brisbane – Dubaj – München 603€

München – Perth – Dubaj – Ljubljana 670€

Za rezervacijo nastanitve priporočamo iskalnik Trivago.si.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, podobne cene so na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Če ne najdete zgornje cene v vašem idealnem terminu poskusite spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol.

Do Münchna (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-mel-dxb-589