Poteklo: Povratne vozovnice na karibski Portoriko iz Milana samo 294€, na Deviške otoke pa za 310€!!

by

2.8.2016: Poteklo. 🙁

31.7.2016: Dodali smo še ugodne lete na Deviške otoke!

29.7.2016: Še ena nora cena za povratno vozovnico! V trenutni nori akciji iz Milana (več o tem TUKAJ) je po super ceni na voljo tudi povezava do Portorika! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 294€, po taki in podobnih cenah pa lahko na karibski otok odpotujete v številnih terminih od septembra 2016 do marca 2017. Akcija traja do 3.8.2016!

Primer:

Milano – Portoriko 294€

Milano – Deviški otoki 310€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-sju-294