Povratne vozovnice na Portoriko iz Milana že za samo 384€!

by

3.3.2016: Iberia še vedno ponuja ugodne lete na Portoriko! Povratne karte lahko kupite že za samo 384€! Akcija velja za lete do konca novembra 2016, brez glavne poletne sezone (od sredine junija do sredine avgusta). Od sredine avgusta naprej so že možni leti po taki ceni (glej primer spodaj). Akcija traja do 15.3.2016.

Primer:

Milano – San Juan 384€ (avgust)

Milano – San Juan 390€ (junij)

19.2.2016: Prevoznik Iberia ponuja ugodne lete iz Milana na Portoriko! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 387€, na poti pa je samo en krajši postanek v Madridu.V ceno je všteta tudi check-in prtljaga. Akcija velja za potovanja do 30.6.2016, traja pa do 3.3.2016. Cena sicer ni na voljo v vseh terminih v omenjenem obdobju, največ letov po najnižji ceni je na voljo v maju.

Primer:

Milano – San Juan 387€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, podobne cene so na voljo tudi v številnih drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Ugodne nočitve na zgornjih destinacijah lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen

milan-sju-375