Povratne vozovnice v Prago iz Ljubljane za samo 73€!!

by

Odlična cena prevoznika Adria Airways iz Ljubljane v Prago! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 73€!! Na voljo so termini čez celo leto, tudi čez prvi maj (primer spodaj) in poleti 2016! Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Ljubljana – Praga 73€ prvomajski termin 29.4. – 2.5.

Ugodne hotele (od 17€/noč/2 osebi naprej) najdete tukaj: Hoteli v Pragi

Po ceni 79€ lahko karte kupite tudi na spletni strani prevoznika Adria Airways. Za Prago še vedno na voljo številni termini čez celo leto! Želene datume potovanja najlažje najdete v preglednem Adrijinem iskalniku terminov

Cena vključuje vse takse in pristojbine, en kos ročne (do 8kg) in en kos oddane prtljage (do 23 kg), brezplačno lahko tudi izberete sedež. Več informacij in nakup letalskih kart na spletni strani Adrie Airways.

Po Pragi se je potepala tudi znana slovenska blogerka Andreja. Več o njenem potovanju si lahko preberete TUKAJ.

Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Tudi do Brnika (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.comza hostle priporočamo Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila uporabite preko agencijo Billiger-Mietwagen. 

lju-prg-73