Povratni let v Montreal iz Budimpešte za samo 405€, v Tokio pa za 414€

by

Odpotujte v francoski del Kanade in pa v Tokio ugodno iz Budimpešte s prevoznikom Turkish Airlines! Povratna karta v Kanado stane samo 405€, v Tokio pa 414€. Leti so na voljo v obdobju od oktobra 2015 do marca 2016 (vendar ne v vseh terminih). Nakup kart po tej ceni je možen do razprodaje prostih mest.

Budimpešta – Montreal 405€

Budimpešta – Tokio 414€

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja za tujino, sploh sedaj, ko NLB Vita ponuja letno Multitrip zavarovanje NLB Vita Tujina z zavarovalno vsoto 25.000 EUR že za samo 48 EUR. Ostale premije in zavarovalne vsote si oglejte na www.nlbvita.si/turisticno-zavarovanje

Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-montreal-405