Prvomajske počitnice: izbor povratnih letalskih vozovnic že od 43€ naprej!

by

Pripravili smo vam pregled ugodnih letalskih vozovnic v terminih okoli prvega maja! Lete z okoliških letališč v večini primerov izvajajo nizkocenovniki, ki ne vključujejo check-in prtljage. Z vsakega letališča je sicer na voljo še precej drugih destinacij po ugodnih cenah. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest!

Ljubljana:

Bruselj 75€
London 75€

Benetke:

Pariz 55€
London 43€
Malta 72€
Krf 48€
Kreta 114€
Casablanca 128€
Tunis 164€

Trst:

London 43€
Bari 91€
Sicilija 112€

Milano:

Ibiza 48€
Dublin 61€
Ciper 136€
Lanzarote 144€
Iran 136€
Gran Canaria 117€
Tenerife 200€

Najugodnejšo nastanitev si najlažje poiščete na iskalniku Trivago.si.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bgy-ibz-30