Razvajanje v zraku: poletite v poslovnem razredu s Qatar Airways iz Benetk v Bangkok za samo 1020€!

by

13.1.2017: V najnovejši akciji prevoznika Qatar Airways so na voljo še nekoliko cenejše vozovnice iz Benetk na Tajsko v poslovnem razredu! Če se na pot odpravita dve osebi je cena povratne karte že samo 1020€/osebo (sicer pa je cena podobna kot v prejšnji akciji, okoli 1120€). Nakup kart po najnižji ceni je možen preko spodnjih povezav.

Primeri:

Benetke – Bangkok 1020€ (februar-marec)

Benetke – Bangkok 1020€ (prvomajske počitnice)

Na strani prevoznika so cene okoli 200€ višje, še vedno pa je to super cena za lete v business razredu: Qatar Airways

Zakaj leteti v poslovnem razredu? Prevoznik vam ponuja veliko več prostora med letom, z večjim ekranom in sedežem, ki omogoča večji nagib. Poleg tega pa vas bodo tekom leta razvajali z vrhunsko postrežbo in številnimi priboljški, ki bodo vaše potovanje naredili lagodnejše. Več o nagrajenem poslovnem razredu (Najboljši poslovni razred leta 2016) pa tukaj: Qatar Airways Business Class

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-bkk-1020-biz

Poteklo:

14.12.2016: Razvajanje v zraku! Odpotujte iz Benetk na Tajsko z eno najboljših letalskih družb Qatar Airways poslovnem razredu! Povratne “business” vozovnice so na voljo že za samo 1127€! Običajne cene za lete v poslovnem razredu so krepko čez 1500€. Na voljo je veliko terminov po takih cenah, vse do junija 2017.

vce-bkk-1127