Poteklo: Romantična Praga: letalo iz Ljubljane + 4 nočitve že za samo 96€/osebo!

by

Edit: Taka cena ni več na voljo, ker so bile karte za let v Prago razprodane, razen za termin 12. – 19.2.

Last minute ponudba za obisk romantične Prage! Povratna letalska vozovnica + 4 nočitve je lahko vaših že za samo 96€/osebo! Ponudba je narejena za termin 8. – 12.2.2016, možnost rezervacije po tej ceni pa je do razprodaje najcenejših sedežev na letalu!

Letalski prevoz: Ljubljana – Praga 73€

Prevoznik je Adria Airwayski opravi direkten let v Prago iz Ljubljane. V ceno je všteta tudi check-in prtljaga. Po tej ceni je na voljo le še nekaj sedežev, zato pohitite z nakupom.

Nastanitev: Gallery Hotel SIS 3* 47€

Za nastanitev smo izbrali zelo ugoden hotel Gallery Hotel SIS 3* 47€Praga sicer ponuja široko paleto odličnih hotelov, za katere boste v terminu  8. – 12.2.2016 odšteli le malo več, kot za zgornjega. Celoten seznam nastanitev najdete tukaj: Praga 8. – 12.2.

Skupaj vas oddih v Pragi stane že samo 96€/osebo (v primeru udeležbe dveh oseb). Drugi termin leta po tej ceni je naprimer tudi 12. – 19.2.

Do Brnika (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-prg-73-feb16 prg-jan16