Romantično potovanje za Valentinovo: z Adrio Airways iz Ljubljane že od 69€ naprej!!

by

Akcija prevoznika Adria Airways za potovanja v času Valentinovega! Odletite na mnoge evropske destinacije po ugodnih cenah iz Ljubljane! V Sarajevo lahko odletite že za samo 69€, v München, Prago, Podgorico in na Dunaj za samo 79€, vse ostale cene pa so na voljo v spodnji tabeli.

Cene so na voljo za potovanja med 7.2. in 21.2., nakup pa je možen do 10.2.2016 oz. do razprodaje prostih sedežev. V ceno je všteta 8kg ročna prtljaga, 23kg oddane prtljage, brezplačna prijava na let in brezplačna izbira sedeža!

Za nakup letalskih kart sledite povezavi na spletno stran prevoznika: Adria Airways.

Ostali pogoji nakupa letalskih kart:

  • Otroci do 2. leta starosti imajo pri prevoznini 90-odstotni popust, otroci do 12. leta pa plačajo polno ceno vozovnice.
  • Cena veljajo za potovanja na letih, kjer je dejanski prevoznik Adria Airways.
  • Število mest na posameznih letih je omejeno.
  • Cena vključuje vse letališke in rezervacijske pristojbine.
  • Vrednost neizkoriščene vozovnice ni vračljiva.
  • Vozovnica je neprenosljiva na drugo osebo.
  • Spremembe potovanja niso mogoče.
  • Minimalni čas bivanja je iz sobote na nedeljo oziroma 3 dni.

adria-jan16

Letalska družba Adria je trenutno v postopku prodaje skladu 4K Invest, ki naj bi zagotovil ustrezna sredstva za njeno nadaljnje nemoteno poslovanje, a določeno tveganje še vedno ostaja. Če vas to odvrača od nakupa kart v tej odlični ponudbi, se lahko pred tem zavarujete tako, da opravite nakup preko spletne agencije Tripsta.si in tik pred plačilom izberete možnost Premium paketa storitev, ki vključuje tudi zavarovanje pred propadom letalske družbe, stane pa samo 9,99€:

12540989_576073069214532_7808415249217231189_n

Tudi do Brnika vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.