Poteklo: s kodo za 50% popust iz Evrope v ZDA in Kanado že za 200€ (WOW Air)

by

WOW akcija! Islandski nizkocenovni prevoznik ponuja praznični popust 50% na ceno letalske karte (brez taks) in tako ponuja odlične cene kart, predvsem za ZDA in Kanado! Povratne vozovnice z vključeno manjšo torbico so na voljo že od okoli 200€ naprej, po takih cenah pa lahko sicer poletite z nekoliko bolj oddaljenih letališč (do katerih vam predlagamo nakup še kakšne nizkocenovne karte ali pa prevoz z avtobusnimi prevozniki, npr. Flixbus ali Hellö).

Popust pridobite z uporabo kode: WOWXMAS16

Popust velja za potovanja od sredine januarja do prvih dni aprila 2017, koda za popust pa je veljavna samo danes, 23.12.2016!

Primeri cen: Stockholm – Montreal/Toronto 206€, SFO 226€, Copenhagen – Los Angeles 235€, Berlin – San Francisco 247€, Dublin – Toronto 227€, Dublin – New York 265€,…

Copenhagen – Los Angeles 235€:

cph-lax-235-popust

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ugodno pripelje družba GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.