Skrivnostni Velikonočni otok iz Trsta že za samo 704€ (kombinacija kart)!!

by

Poceni kombinacija za eksotično destinacijo – Velikonočni otok! Gre za enega najbolj izoliranih poseljenih otokov na Zemlji, ki še vedno buri domišljijo javnosti zaradi skrivnostnih kamnitih kipov. V kombinaciji s super ugodnimi leti v Čile iz Italije (več o tem TUKAJ) lahko do Velikonočnega otoka pripotujete že za samo 704€! Po taki ceni je kombinacija na voljo v maju 2016!

Primer:

Trst – Santiago de Chile 382€ (2. – 19.5.)

Santiago de Chile – Velikonočni otok 322€ (7.- 14.5.)

Možnih je še več terminov v maju, do Velikonočnega otoka pa lahko iz Čila po taki ceni sicer letite čez celo leto (redna cena).

Tudi do Trsta in Benetk vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

scl-ipc-322 trs-scl-382