Super cene: povratne vozovnice v Barcelono + 4 nočitve z zajtrkom že za 77€/osebo, v privat sobi za 97€/osebo!!

by

Poceni pobeg v Barcelono! Povratne vozovnice iz Trevisa v terminu 19. – 23.1.2016 in štiri nočitve so za najbolj prilagodljive (spanje v hostlu v skupinskih ležiščih) na voljo že za samo 77€/osebo! S spanjem v privat sobi pa boste za potovanje v istem terminu odšteli že samo 97€/osebo! Nakup kart in prenočišč po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Letalske karte: Treviso – Barcelona 37€

tsf-bcn-34

Nastanitve za termin 19. – 23.1.2017:

Celoten seznam prostih nastanitev za omenjeni termin najdete TUKAJ.

hostel-barcelona-nov16

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).