Poteklo: Tudi v top poletni sezoni: iz Ljubljane na otok Praslin (Sejšeli) že za samo 443€!

by

1.2.2017: Cena za lete na otok Praslin se je še znižala (verjetno zaradi nove akcije Turkisha, s katerim opravite del poti). Povratne karte so na spodnjih povezavah na voljo že za samo 443€! Na voljo je tudi precej več letov po takih cenah (vse do konca leta 2017), tudi v najvišji poletni sezoni ali za prvi maj! Primere različnih terminov najdete spodaj.

20.1.2017: Super cena: iz Ljubljane na otok Praslin (Sejšeli) za samo 512€ 445€! Isto kombinacijo letov smo objavili že za odhode iz Italije (več o tem TUKAJ). Cene so na voljo že dlje časa samo na določenih agencijah, zdaj pa smo našli tudi lete iz Ljubljane. Na voljo so različni termini letov z odhodi do konca leta 2017

Primeri:

Ljubljana – Praslin 443€ (top poletni termin julij-avgust)

Ljubljana – Praslin 443€ (prvi maj)

Ljubljana – Praslin 443€ (februar-marec)

Ljubljana – Praslin 443€ (marec-april)

Po Praslinu se je nedavno potepal tudi član ekipe Po Svetu s svojo družino. Več o tem si lahko preberete TUKAJ in TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-pri-443

lju-pri-512