Španija + Kenija + Maroko iz Benetk že za samo 319€!

by

16.3.2017: Zanimiva kombinacija je še vedno na voljo! Spodnje povezave smo obnovili na termin v maju, seveda pa je možnih več različnih kombinacij terminov in letov. Spodnja kombinacija je na voljo za 319€.

3.1.2017: Odlična kombinacija po super ceni – obiščite Španijo, Kenijo, Maroko in London na enem potovanju že za samo 313€! Iz Benetk najprej poletite v Barcelono z enim od prevoznikov (najcenejši Ryanair že za 20€/smer), od tam pa naprej s prevoznikom Royal Air MarocKenijo, nato v Casablanco, od tam pa je z direktnim letom povratek nazaj v London ali Benetke. Na voljo je več različnih terminov v zimskih in pomladnih mesecih. Nakup kart pa je možen do razprodaje najcenejših prostih mest.

Primer povezave do Barcelone: Benetke – Barcelona 25€ 9.5., ista cena tudi dan prej

Nadaljevanje potovanja z Royal Air Maroc:

Barcelona – Nairobi – Casablanca – Benetke 294€ 10.-22.-25.5.

Za še nižjo ceno je možen povratek tudi v London, vendar so za zgornji termin vozovnice nazaj v bližino Slovenije nekoliko dražje (okoli 100€):

Barcelona – Nairobi – Casablanca – London 259€ 10.-22.-25.5.

Najugodnejša kombinacija Benetke-Barcelona-Nairobi-Casablanca-Benetke je tako na voljo že za samo 25+294=319€!

Za obisk Kenije je potrebna pridobitev vizuma. Več informacij TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

bcn-nbo-cmn-vce-299