Indija iz Budimpešte že za 294€ (povratna)!

by

Družbi Lufthansa in Jet Airways ponujata odlične cene za lete v Indijo: povratni let iz Budimpešte v Jodhpur in Kalkuto stane le 294€, v mesto Goa pa le 310€, za okoli 300€ pa so na voljo tudi skoraj vsa druga manjša indijska letališča! Letite lahko tudi iz Zagreba, in sicer npr. v Kalkuto za 439€ in v Goo za 435€. Najcenejši pa so odhodi iz Varšave – že od 233€ naprej, lahko jih poskusite skombinirati z leti Adrie iz Ljubljane že za 139€! Akcija velja za lete od 1.1.2015 do 30.9.2015, nakup kart po teh cenah pa je možen preko iskalnika strani Momondo oz. agencije Travelstart.de. A pozor – pri tej ceni gre zelo verjetno za t.i. “error fare”, kar pomeni, da bodo karte po teh cenah verjetno na voljo le nekaj ur ali dni, priporočamo pa tudi, da ne kličete letalske družbe ali opravljate drugih nakupov, dokler vam ne izdajo letalske karte (kar morajo praviloma narediti najkasneje 24h po nakupu).

Primeri:

Na voljo je še več različnih destinacij po Indiji, večinoma pa so to manjša mesta. Trenutno so cene na voljo še v večini datumov, za nakup samo kliknite na zgornje primere in ustrezno spremenite datume po vaši želji.

Do Budimpešte ali Zagreba vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Prav tako lahko že za dobrih 20€ na dan najamete vozilo, priporočamo najem preko po naših izkušnjah najugodnejše agencije Billiger-Mietwagen.

budind294e vargoa233e

Poteklo:

Družbi Lufthansa in Jet Airways ponujata odlične cene za lete v Indijo: povratni let iz BudimpešteJaipur stane le 253€, v mesto Goa pa le 282€! Letite lahko tudi iz Zagreba, in sicer v Jaipur za 403€ in v Goo za 406€. Akcija velja za lete od 1.4.2015 do 30.8.2015, nakup kart po teh cenah pa je možen preko spletne strani Skyscanner.net (v kolikor vam stran ne najde navedenih cen, morate v zgornjem desnem kotu izbrati državo Slovenijo).

Primeri:

bud-goa_282 bud-jaipur