Ugodno: povratne vozovnice iz Trsta v Mehiko že za samo 433€ (junijski termini)!!

by

Prevoznik Alitalia ponuja ugodne junijske lete v mehiško metropolo Mexico City! Povratne vozovnice so iz Trsta v nekaj terminih na voljo za samo 433€! V ceno je všteta tudi check-in prtljaga, akcija pa traja do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Trst – Mexico City 433€

Nakup kart po taki ceni je možen preko zgornje povezave na strani prevoznika Alitalia.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

trs-mex-433