V San Francisco iz Bologne že za samo 347€ (povratne, ugodno tudi za 1.maj)

by

Edit: Cene iz Budimpešte niso več na voljo. Še vedno pa lahko ugodno letite iz Bologne.

29.3.2017: Super cena za San Francisco iz Bologne je še vedno na voljo, dodali pa smo tudi poceni lete iz Budimpešte (predvsem zanimivi za tiste bralce, ki živite v vzhodni polovici Slovenije) v San Francisco in Toronto z istimi prevozniki.

1.2.2017: Odlična cena prevoznika KLM in partnerjev! Iz Bologne lahko v San Francisco poletite že za samo 347€! Akcija velja za lete do maja ter od novembra 2017 do januarja 2018. Akcija traja do 26.2.2017.

Primeri

Budimpešta – San Francisco 347€ (prvi maj)

Budimpešta – San Francisco 353€ (november)

Bologna – San Francisco 374€ (prvi maj)

Bologna – San Francisco 347€

Budimpešta – Toronto 332€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

blq-sfo-347