Z Dunaja v vsa večja mesta v Mehiki (Mexico City, Tijuana, Guadalajara, Cozumel,…) že za samo 440€ (povratne)!!

by

Poceni leti z Dunaja v Mehiko! Prevoznik AeroMexico s partnerji ponuja povratne vozovnice že za samo 440€! Po taki in podobnih cenah lahko letite v različna mesta. Akcija velja za potovanja v različnih terminih do sredine marca 2017 (z izjemo novoletnih terminov), traja pa do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Dunaj – Tijuana 440€

Dunaj – Cozumel 443€

Dunaj – Cancun 447€

Dunaj – Tuxtla 448€

Dunaj – Puerto Vallarta 451€

Dunaj – Guadalajara 454€

Dunaj – Acapulco 458€

Dunaj – Mexico City 461€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

vie-tij-440