ZDA + jug Afrike (JAR/Namibija) na enem potovanju že za samo 515€!!

by

Zanimiva kombinacija ZDA + južna Afrika! V novembru in decembru 2016 so na voljo zanimive in ugodne kombinacije z vzhodne obale ZDAjužni del Afrike in s povratkom na okoliška letališča. V kombinaciji z ugodnimi enosmernimi leti iz Pule New York ali Boston lahko zelo ugodno obiščete dva kontinenta na enem potovanju! Najcenejša kombinacija vozovnic za ZDA + južna Afrika je na voljo že za samo 515€ (Pula – Boston – Johannesburg – Benetke)!! Za le nekaj € več so možne tudi drugačne kombinacije, več v spodnjih primerih. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev.

Primeri:

Pula – ZDA:

Pula – Boston 144€

Pula – New York 177€

ZDA – jug Afrike – Benetke/Zagreb

Boston – Johannesburg – Benetke 371€

Boston – Johannesburg – Zagreb 384€

Boston – Johannesburg / Cape Town – Zagreb 390€

Boston – Johannesburg / Windhoek – Zagreb 394€

New York – Johannesburg – Benetke 403€

Za nekaj 10€ več so na voljo tudi kombinacije brez Johannesburga, npr.: Boston – Windhoek / Cape Town – Zagreb 466€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

puy-nyc-177 bos-jnb-vce-371