Barbados – letalo iz Ljubljane + 7 nočitev v Hilton Barbados Resortu že za 850€ na osebo

by

Odlična ponudba za kratek jesenski oddih na Barbadosu – povratni let iz Ljubljane v terminu od 6. do 13. oktobra + hotel 4* Hilton Barbados Resort za le 851€ na osebo!

Leti se z letalskima družbama Adria in Condor (povezan let, tako da prtljago oddate le na začetku), nakup je možen direktno na spletni strani letalske družbe Condorcena je 551,98€ na osebo.

Za odlično ocenjen Hilton Barbados Resort boste v trenutni posebni ponudbi odšteli 596€ (298€ na osebo) za 7 nočitev v prostorni sobi z dvema posteljama, balkonom s pogledom na zaliv, svojo plažo z brezplačno uporabo ležalnikov, tenis igrišči,…

Poleg zgornjega primera si lahko druge ugodne nočitve z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila priporočamo agenciji Billiger-Mietwagen in slovensko Vehicle Rent.

ljuBarbardos552€

Screen Shot 2014-08-22 at 00.29.18