CEWE FOTOKNJIGA: Potovanja so mogoče že mimo, spomini pa bodo ostali za vedno!

by

V svetu, polnem razburljivih pustolovščin in nepozabnih trenutkov, je vsako potovanje kot svojevrstna knjiga, polna zgodb, barv in čustev.

Kaj bi torej lahko bolje ujelo duh potovanja kot CEWE FOTOKNJIGA? Septembra ponuja CEWE navdušujočo akcijo – za ceno 26 strani prejmete kar 50 strani, da lahko v svoji fotoknjigi ujamete vsak dragoceni trenutek.

Potovanja so kot odprte knjige s praznimi stranmi, ki jih sami polnimo. Morda ste obiskali eksotične plaže, osvojili vrh gore ali preživeli popoln dan v skriti vasici. Te trenutke ni potrebno podoživljati le v svojih mislih, temveč jih lahko nosite s seboj v fizični obliki. S CEWE FOTOKNJIGAMI lahko ustvarite pravo zakladnico spominov, ki bo navduševala vas in vaše bližnje. Pripovedujete lahko s fotografijami, dopolnjenimi z zanimivimi zapisi in okrašenimi z elegantnimi okrasnimi premazi, različnimi okvirji ali pisanimi kliparti.

Poigravate se lahko tudi s časovnicami in z zemljevidi, ki jih lahko vstavite na strani svoje fotoknjige in z njimi še podrobneje orišete svojo pot.

Še več, vstavljate lahko celo videje, ki se bodo pretvorili v QR kodo, ki jo kasneje poskenirate s svojim telefonom in si na njem ogledate shranjen posnetek.

Poleg tega, da smo ponosni na našo inovativnost, smo tudi predani trajnostnemu pristopu. V naši ponudbi lahko najdete odlično novost, nagrajeno s prestižno nagrado TIPA: CEWE FOTOKNJIGO iz 100% recikliranega papirja, ki omogoča vašim poletnim spominom, da zasijejo na okolju prijazen način. Izbira tega papirja je zaenkrat dostopna le za naročila preko naše spletne strain. Oblikujte fotoknjigo, ki bo ne samo polna čarobnih trenutkov, ampak tudi podpira naše okolje.

September je s svojo akcijo pravi čas, da se prepustite ustvarjalnosti in svoja potovanja ovekovečite na straneh, ki bodo med listanjem še dolgo pričarale vonjave, okuse in občutke teh nepozabnih trenutkov.

Vsaka destinacija je novo poglavje, vsako doživetje je nov odstavek. In kako čudovito je, da lahko te zgodbe ohranimo za vedno! CEWE FOTOKNJIGE so kot čaroben prostor, kamor lahko shranimo vse slike, spomine in občutke in ki nas ob vsakem listanju lahko vedno znova popeljejo nazaj.

Izkoristite septembrsko akcijo in prejmite 50 strani CEWE FOTOKNJIGE za ceno 26 strani in uživajte v oblikovanju! V zadnjem koraku naročila vpišite kodo kupona FOTOKNJIGA50. Več informacij o akciji najdete tukaj.