Izjemna moč fotografije

by

CEWE Photo Award povezuje ljudi, ki so navdušeni nad fotografijo. Peti krog največjega foto natečaja na svetu poteka pod geslom »Naš svet je lep« in izjemne fotografije, prijavljene dosedaj, vsekakor potrjujejo to trditev. Trenutni krog se bo zaključil 31. maja 2023, kar vsem še vedno daje dovolj časa za sodelovanje in možnost osvojitve ene izmed 1.000 nagrad v skupni vrednosti 250.000 €. Glavna nagrada je potovanje po izbiri, preostale nagrade so pa foto opreme in CEWE foto izdelki različnih vrednosti.


S sodelovanjem se pa ne borite le za nagrade, ampak ste s tem tudi dobrodelni, saj CEWE za vsako prijavljeno fotografijo podari 10 centov SOS Otroškim vasem, ki podpirajo otroke in jih zagotavljajo perspektivno prihodnost po vsem svetu.

Natečaj ponuja 10 kategorij, v katere se lahko prijavi fotografije: šport, kuhanje in prehranjevanje, arhitektura in tehnologija, hobiji in prosti čas, narava, pokrajine, ljudje, živali, fotografije iz zraka ter potovanje in kulture. Med vsemi fotografijami, ki jih skrivamo na naših pametnih telefonih, fotoaparatih ali po raznih mapah na računalniku, se zagotovo najde ogromno čudovitih, ki bi lahko našle mesto tudi v vsaj eni od zgoraj naštetih kategorij.

Fotografije ocenjuje izkušena mednarodna žirija, katero sestavljajo svetovno znani in priznani fotografi iz različnih koncev sveta. Najboljše prijavljene fotografije pa ne bodo opažene ne le pred svetovno znanimi in v fotografskem svetu priznanimi člani žirije, temveč tudi pred širšo publiko.

Nekatere fotografije si zaslužijo biti predstavljene širši množici in CEWE Photo Award je odličen način, kako to doseči. Druge fotografije pa prikazujejo mogoče bolj osebne trenutke, ki jih sami ne želimo nikoli pozabiti. In ene in druge si pa zaslužijo biti shranjene na najlepši možen način. CEWE nudi različne možnosti natisa diha jemajočih posnetkov in čudovitih spominov. Shranite jih lahko v CEWE FOTOKNJIGI, v obliki fotografij, stenskega dekorja, koledarjev ali drugih foto izdelkov, kot so skodelice, sestavljanke, blazine, ovitki za telefon in  podobno. Pobrskajte med številnimi CEWE foto izdelki in izberite ter naročite svojega najljubšega. Naročite jih lahko preko spleta, preko brezplačnega programa CEWE Fotosvet ali brezplačne aplikacije CEWE Fotosvet za mobilne telefone. Oblikovanje preko katere koli možnosti naročanja je hitro in enostavno, v le nekaj dneh pa vas bodo izdelki že razveselili na vašem naslovu!