Karibi iz Benetk do aprila 2014 za 305€!!!

by

Dodano 02.12.: Za isto ceno so možni tudi “open-jaw” leti, ko letite npr. na Guadeloupe, vračate pa se z Martiniqua ali obratno. Zaradi nepreglednega vmesnika za tako rezervacijo na airfrance.si priporočamo, da si najprej poiščete ugodno kombinacijo letov na expedia.it, nato pa na strani Air France izvedete multi-destination rezervacijo tako, da izmed ponujenih izberete številke letov, ki vam jih je izpisala Expedia.

Za lete med otokoma priporočamo rezervacijo preko Expedie.it ali Air Caraibes, oboje od 113€. Alternativa je prečenje s katamaranom ali trajektom, več informacij tukaj.

—————————————————————————–

Nora cena čez novo leto: povratna letalska vozovnica Benetke – Guadeloupe ali Martinique za le 305€! Nakup je možen samo na spletni strani AirFrance.si ob uporabi kode 80YEARS841! Kako in kje vpisati kodo pa si poglejte TUKAJ.

Ugodni leti za novo leto so med drugim na voljo za odhode od 29.12 do 5.1., povratek 7.1. ali kasneje!  Akcija uradno velja do 11.12.,, a dvomimo, da bodo ugodne cene čez novo leto na voljo še prav dolgo časa. V sklopu akcije je sicer možen tudi nakup kart po isti ceni za odhode vse do 2. aprila (povratki do 15. aprila)!

Dodano 30.11.: Na silvestrovanje v Pariz, nato pa na počitnice na Karibe, preko strani Expedia.it že za 350€! Enostavno vnesite let Benetke(VCE) – Guadeloupe(PTP) ali VCE-Martinique(FDF) z odhodom 31.12., povratek 9.1.2014 ali kasneje. Na naslednjem koraku izberite enega od odhodnih letov za skupno ceno 350€, kjer je nadaljevanje leta iz Pariza na Karibe 1.1.2014. Tako letite v Pariz 31.12., doživite novo leto v Parizu in nadaljujete na Karibe 1.1.! Primera si lahko ogledate na posnetkih strani na koncu prispevka.

Še kratka nasveta:

  • popust 80€ za eno osebo je mogoče uveljavljati pri skupni ceni karte enaki ali višji od 385€ (cena karte brez taks mora biti vsaj 115€). Pri tisti najugodnejši varianti (skupna cena 345€) je možno uveljavljanje popusta zgolj pri nakupu za vsaj 2 osebi hkrati. V obeh primerih je končna cena karte 305€. Skratka, če kupujete karte za 1 osebo, se vam najbolj splača poiskati tiste nekoliko dražje po 385€ in uveljaviti 80€ popusta, seveda pa lahko še vedno kupite tudi karto za 345€ brez uveljavljanja popusta.
  • Air France ponuja brezplačni prevoz ob menjavi letališča v Parizu. Na letališču se zglasite na Air France pultu za transferje, kjer vam bodo dali nadaljnje informacije.

Do letališča Benetke (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti iz Ljubljane že od 28 EUR naprej. Ugodne nočitve pa lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com ali Booking.com oz. si najamete privatne sobe preko storitve AirBnB (s popustom v višini 19€).

Ko že govorimo o Karibih, morda bo koga zanimalo še čezoceansko križarjenje Savona-Malaga-Casablanca-Tenerifi-Atlantik-Barbados-Martinique-Guadeloupe od 6. do 20. decembra že od 248€ na osebo! Do Savone vas pripelje GoOpti od 60€ na osebo. Problem je zgolj povratek z Guadeloupa, najcenejši enosmerni leti v Pariz z Air Caraibes, XL Airways ali Corsair šele od 426€. Mogoče pa kar ostanete na Karibih… 😉

martniq305vceptp vcefdf