MEGA TRIP: Tanzanija, Indija in Tajska za samo 297€ (+cca 130€ za let med Indijo in Tajsko)

by

Ponovno na voljo: Super priložnost! Obiščite Tanzanijo, Indijo in Tajsko že za 297€!

kartaOJTanzanijaDelhi

Milano – Tanzanija

Tanzanija – Mumbaj

Bangkok – Milano

Vse te lete na eni karti lahko kupite preko naslednje povezave: LINK. Termini so na voljo od septembra 2016 do aprila 2017!

Milano – Tanzanija – Delhi /Bangkok – Milano 385€

mxp-dar-bkk-294

Enosmerne med Indijo in Tajsko dobite od okoli 130€ naprej preko iskalnika Skyscanner.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, podobne cene so na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.