Poteklo ?!? NORO: Mehika (Cancun ali Mexico City) iz Benetk za samo 270€ (povratna)

by

EDIT 19:50: Kot smo se bali je ponudbe očitno že konec 🙁

 

Nora cena (Error fare?) do sanjskega Cancuna na prelepem polotoku Jukatan! Pohitite, karte po tej ceni bodo zagotovo hitro pošle! Trenutno je na voljo še kar veliko terminov čez celo leto, tudi čez novo leto! Nekaj primerov spodaj:

Benetke – Cancun 270€ (julij 2016)

Benetke – Cancun 270€ (zimske počitnice 2017)

Benetke – Mexico City 282€

vcecan270€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen