Nova linija: Madagaskar iz Benetk že za 604€!

by

7.12.2015: Najugodnejši termini so sicer že razprodani, še vedno pa lahko na Madagaskar iz Benetk odletite po ugodni ceni 604€! Po taki in podobnih cenah lahko vozovnice kupite v januarju in februarju 2016.

Primer:

Benetke – Antananarivo 604€

Spodnje cene pa na žalost niso več na voljo.

27.11.2015: Nova linija: letalske družbe Turkish Airlines od 15. decembra leti tudi na Madagaskar in na Mauritius. Ob uvedbi nove linije so za lete do 26. marca 2016 na voljo odlične promocijske cene letov za obe destinaciji iz Ljubljane:

Po podobni ceni so na voljo tudi leti iz bližnjih letališč (uradne cene na spletni strani letalske družbe):

  • Zagreb – Mauritius 612€
  • Zagreb – Madagaskar 589€
  • Benetke – Mauritius 616€
  • Benetke – Madagaskar 616€
  • Gradec – Mauritius 688€
  • Gradec – Madagaskar 668€

Najcenejši pa so kombinirani leti:

Ne morete potovati v zgornjih terminu? Nič hudega – to je le primer, podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.  Za iskanje datumov z najnižjo ceno priporočamo, da obiščete spletno stran prevoznika Turkish Airlines, saj iskalnik omogoča boljši pregled cen po različnih datumih.

Več o letih in destinacijah:

turkishMauritius

Mauritius

Glavno mesto Port Louis Valuta Mauritijska Rupija (1EUR = 39,75MUR)
Uradni jezik Angleščina Časovni pas UTC + 4:00
Število prebivalcev 1.219.220 Podnebje Tropsko

image004

Madagaskar

Glavno mesto Antanarivo Valuta Malgaški Ariari (1EUR = 3552,14MRA)
Uradni jezik Angleščina, Francoščina Časovni pas UTC + 3:00
Število prebivalcev 18.606.000 Podnebje Tropsko (pozimi), suho (poleti)

image006

Prevoze do vseh letališč vam zagotavlja GoOpti. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). V ZDA priporočamo najem vozila, kako to naredite najugodneje si oglejte v naslednjem prispevku oziroma uporabite po naših izkušnjah najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen. Več o potovanjih po ZDA pa si preberite na našem Forumu.