Povratna karta do Rio de Janeira že od €293

by

Od 20. avgusta do 14. decembra lahko letite z Alitalio do Rio de Janeira iz Evrope že od €345. Cena velja za nakupe do 29. junija na relaciji Ženeva-Rio-Bruselj za potovanja do 1 meseca. Povratek je za podobno ceno možen tudi iz Sao Paula (Ženeva-Rio, Sao Paulo-Bruselj), za le nekoliko višjo ceno pa lahko nazaj letite tudi v Amsterdam ali London. Karto lahko rezervirate kar na strani Alitalie.

dodatnim popustom lahko do ponedeljka, 25. junija do 12h dobite povratno karto za lete od 1. septembra do 30. novembra že za neverjetnih €293.

Cene letov z nizkocenovniki z bližnjih letališč do odhodnih mest (Ženeva, Bruselj) lahko poiščete na tej povezavi. Z Easyjetom lahko jeseni npr. iz Benetk letite v Ženevo že za €22 (prtljaga ni všteta). Iz Bruslja (Charleroia) pa lahko npr. zelo ugodno letite tudi do Ljubljane z Wizzairom (v tem primeru morate v Bruslju zamenjati letališče). Poleg nizkocenovnikov lahko v navedenem terminu letite enosmerno iz Bruslja do Benetk tudi z Alitalio že od €48 (z navedenim popustom pa za €41).