Gdansk z Dunaja zgolj 18€ (let + 3 nočitve z zajtrkom že za 77€), po enaki ceni tudi Grčija in Portugalska!

by

Super akcija nizkocenovnika Ryanair, ki ponuja letalske vozovnice že od 7,99 funtov naprej (8,85€)! Po tej ceni dobite lete na Poljsko, Portugalsko, v Grčijo ali v Litvo, zgolj nekaj evrov pa so dražji leti v Španijo, Nemčijo, Luksemburg, Italijo, Češko itd.

Za vas smo pripravili primer povratnega leta z Dunaja na sever Poljske. Gdansk je eno najstarejših in največjih mest na Poljskem ter glavno mesto Pomorjanskega vojvodstva. Leži ob izlivu reke Visle v Gdanski zaliv, ki je del Baltskega morja. Leta 2005 je mestno prebivalstvo štelo 464.000 ljudi. Povratni let bi vas v avgustu (vsi termini v avgustu imajo zaenkrat še enako ceno, možen je torej zgolj nekajdnevni ali pa npr. tedenski oddih) prišel samo 18 evrov! Za 3 nočitve bi na osebo plačali zgolj 34 evrov (v sobi za 2 osebi), skupaj z zajtrkom pa v nastanitvi z Booking oceno 8,8/10 pa le 59 evrov! Skupaj z letom bi vas 3 nočitve torej prišle res neverjetnih 52 evrov, z dodatkom zajtrka pa 77 evrov!

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če boste želeli pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Primer leta:

Dunaj – Gdansk (6.8.2020 – 9.8.2020) – 18€

Primer namestitve z zajtrkom:

Trip & Hostel (Booking 8,8/10) 3 nočitve z zajtrkom – 59€ (117€ za 2 osebi z Genious Popustom, drugače 146€)

Primer namestitve:

Rooms Close To Everywhere (Booking 8,3/10) 3 nočitve – 34€ (69€ za 2 osebi)

Ostale namestitve z zajtrkom za izbrani termin najdete TUKAJ

Primeri ostalih najcenejših enosmernih vozovnic (za povezave glej linke pod sliko):

Za vas smo pripravili nekaj zelo ugodnih primerov letov, ki so po enakih ali malenkost višjih cenah na voljo v številnih različnih terminih, najdete jih na spletni strani prevoznika, v iskalniku letov (RyanAir).

Dunaj – Lizbona (13.8.2020 – 20.8.2020) – 18€

Dunaj – Solun (23.8.2020 – 31.8.2020) – 18€

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe RyanAir (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Prejšnje akcije (klikni za razširitev):

ZNova akcija irskega nizkocenovnega prevoznika Ryanaira! V številnih terminih lahko na ogromno evropskih destinacij z bližnjih letališč poletite že za 5€ (enosmerne vozovnice). Tudi povratne vozovnice lahko dobite že za 10€, je pa res, da so akcijske cene nastavljene tako, da bi v tem primeru na destinaciji morali ostati malce dlje, v primeru klasičnih 4-5 dni na destinaciji pa so povratne karte lahko vaše po še vedno odličnih nizkih cenah od 15€ naprej.

Priporočamo uporabo orodja Ryanair Fare Finder, kjer si lahko zelo pregledno izbirate odhodno letališče, destinacije, datume, itd. Spodaj so nekateri primeri iz nam najbližjih letališč.

Primeri iz Trsta:

Primeri iz Trevisa (na voljo še številne druge destinacije!)

Primeri iz Benetk – Marco Polo:

Primeri z Dunaja (na voljo še številne druge destinacije!)

Vse destinacije in cene preverite TUKAJ

Potovalne informacije:

VIZA Ni potrebna

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)