Sao Tome in Principe za super 390€!

by

Top cene za potovanja do afriške otoške države iz Münchna: let + 12 nočitev z zajtrkom samo za 636€!

Sao Tome in Principe (Sveti Tomaž in Princ) je otoška država v Gvinejskem zalivu ob zahodni ekvatorialni obali Afrike. Sestavljata jo otoka Sveti Tomaž in Princ, med seboj oddaljena okrog 140 kilometrov in 250 oz. 225 kilometrov oddaljena od severozahodne obale Gabona. Oba otoka sta del ugaslega ognjeniškega gorskega masiva. Najboljše cene smo našli v mesecu maju iz bavarske prestolnice – že za 390€ z le enim hitrim prestopom v vsako smer z družbo TAP. Če letalski karti dodamo še 12 nočitev z zajtrkom je skupna cena zares super – le 636€ na osebo (ob odhodu dveh oseb z možnostjo brezplačne odpovedi).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Vstopni pogoji so na voljo TUKAJ. Trenutno je za vstop potreben PCR test. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah (več TUKAJ) ter pri letalskih družbah.

Primera povratnih povezav*:

München – Sao Tome Is (12.5.2022 – 19.5.2022) – 395€

München – Sao Tome Is (14.5.2022 – 26.5.2022) – 390€

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Primer ugodne nastanitve z vključenim zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi (14.5.2022 – 26.5.2022**):

Albergaria Porcelana – 246€ (492€ za 2 osebi)

Primer ugodne nastanitve s ⭐️⭐️⭐️ z vključenim zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi (14.5.2022 – 26.5.2022**):

Fuerte Heaven*** – 276€ (552€ za 2 osebi)

**cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne (velja ob odhodu dveh oseb)

Druge namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi si lahko poiščete TUKAJ ali pa nam pošljite povpraševanjeV kolikor želite imeti vključen jutranji obrok, obkljukajte “izberi zajtrk”. Lahko spreminjate kraj, število oseb, datum …

 

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Potovalne informacije:

VIZA Ni potreba za bivanje do 15 dni, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

14. 2. 2019: First minute: Sao Tome in Principe iz Benetk zgolj 543€

Odlične first minute cene za eksotični oddih prihodnjo zimo so še vedno na voljo!

First minute akcija za eksotični otok Sao Tome in Principe, kamor lahko prihodnjo zimo v številnih terminih iz Benetk odpotujete že za 536€ 546€ (povratna vozovnica). Idealna izbira za toplo destinacijo naslednje zime!

Primeri terminov:

Benetke – Sao Tome 23. 10. – 5. 11. 536 € 546 €

Benetke – Sao Tome 15. 11. – 28. 11. 536 € 546 €

Benetke – Sao Tome 6. 12. – 19. 12. 536 € 543 €