Sejšeli za 304€ (kombiniran povratni let iz Milana)!

by

V akciji letalske družbe Air Seychelles so na voljo zelo ugodni kombinirani povratni leti do sanjskih Sejšelov (mednarodno letališče Mahe, oznaka SEZ) iz Milana (MXP) s povratkom v Pariz (CDG), že za 304€! Na relaciji Pariz (CDG) – Milano (MXP) pa leti družba Easyjet tudi po 8x na dan za ceno okoli 45€, tako da vam ne bo težko najti ugodne povezave.

Leti so na voljo v nekaterih terminih od novembra 2014 do junija 2015, nakup preko agencij Vayama.ie ali Expedia.ie če v vaših terminih ne najdete ugodne povezave nam pišite v komentarjih spodaj ali na info@posvetu.si in poskušali vam bomo najti najugodnejšo ceno.

Primer: Milano – Sejšeli – Pariz 304€ / Pariz – Milano 45€

milSejseli304emilSejseli304e2

Do Milana vas lahko pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve z 10% popustom rezervirajte preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate tudi na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila uporabite po naših izkušnjah najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen in slovensko agencijo Vehicle Rent.