Si želiš poleteti? Pipistrel vsem omogoča brezplačni spletni tečaj!

by

Podjetje Pipistrel iz Ajdovščine se je odločilo, da bo v trenutnem obdobju karantene vsem zastonj omogočilo dostop do vsega njihovega trening materiala na spletu. Točno – če si imel kadarkoli željo sam upravljati letalo, si morda sedaj temu bližje vsaj za nekaj procentov. Vse to bo brezplačno na voljo do konca julija 2020. S tem želi podjetje, ki ima svoje prostore tudi v sosednji Italiji ter na Kitajskem, motivirati pilote, ki trenutno ne letijo, obenem pa tudi tiste, ki želijo to še postati ter številne letalske inštruktorje, ki bi s tem ostali povezani z njihovo strastjo ter se obenem vsak dan naučili še kaj novega.


Matjaž Lenarčič po pristanku s Pipistrelovim letalom (svet je z ultralahkim letalom preletel leta 2004 in 2012)

V časih, ko je svet praktično zaklenjen, vam brezplačni spletni tečaj pomaga osvojiti oz. izboljšati vaše teoretično znanje, ki je potrebno, da lahko pilotiraš. Naučite se lahko tudi vse podrobnosti o modernih Pipistrelovih lepotcih, vključno z modelom Alpha Electro, edinim električnim trening letalom na svetu, ki ga izdelujejo serijsko. Podjetje iz Vipavske doline vam torej ponuja popolnoma brezplačen spletni tečaj za njihova letala, ki ponavadi stanejo slabih 150€ (za 14 dni) oz. slabih 250€ za ves čas (npr. Pipistrel Alpha Electro ali Pipistrel Virus SW 121).


Do tečaja lahko brezplačno dostopate po celem svetu preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona

Kako do tečaja? Najprej se brezplačno registrirajte na njihovi spletni strani.
Kliknite »Ustvari nov račun«, sledite navodilom za registracijo in s pomočjo vpisnega ključa izberite spletni tečaj, ki vas zanima. Koda: FlyPipistrel

Za konec pa še najboljša informacija, kot pravijo: vsak, ki bo uspešno opravil s spletnim tečajem, bo prejel voucher za brezplačni demo polet na enem izmed Pipistrelovih avionov na katerikoli izmed njihovih lokacijah.

Pipistrelov Alpha simulator