Zmagovalka nagradne igre – dve nočitvi v glampingu Sunflower

by

Glamping poletje 2020 v Savudriji

 

19.6.2020: Znana je izžrebanka nagradne igre, v kateri Sunflower Camping podarja dve nočitvi v Deluxe glamping šotoru za do 5 oseb!
Srečna izžrebanka je Nina Jazbinšek! Prosimo, da nam na info@posvetu.si ali v FB sporočila sporoči svojo telefonsko številko in e-mail, ki ga bomo posredovali Sunflower Campingu. Obilo užitkov na oddihu vam želimo!

28.5.2020: V sodelovanju s ponudnikom glampinga Sunflower Camping prirejamo nagradno igro za dve nočitvi v Deluxe glamping šotoru za do 5 oseb v kampu Veli Jože v Savudriji (Hrvaška)!

Šotori so opremljeni z vso potrebno opremo za udobno bivanje. Vsak šotor ima dve spalnici (skupno za 5 oseb), popolnoma opremljeno kuhinjo, zasebno kopalnico s masažnimi tušem in wcjem, ter teraso v senci dreves. Čiščenje in posteljnina sta v cene že vključeni, doplačati pa je potrebno le turistično takso in prijavnino ob prihodu na glavni recepciji kampa.
V kampu so urejene sprehajalne in kolesarske poti. Možnost najema pripomočkov za različne vodne športe.
Več informacij o ponudbi Sunflower Campinga si lahko pogledate na spletni strani www.sunflower-camping.com, za rezervacije preko spletne strani pa ponujamo 10% popusta na nočitve.
V nagradni igri za dve nočitvi za do 5 oseb sodelujejo vsi, ki všečkajo TO OBJAVO in v komentarjih označijo vsaj dve osebi, s katerimi bi preživeli oddih v čudovitih glamping šotorih!
Pogoji nagradne igre:
– V žrebu sodelujejo vsi, ki všečkajo TO OBJAVO in v komentarjih označijo vsaj dve osebi, katerima bi ravno tako prav prišel poletni počitek v objemu narave
– Po želji všečkaj Facebook profila @SunFlowerglamping in @posvetu
– Po želji lahko slediš Sunflower Campingu tudi na instagramu: @Sunflowercamping
– Žrebanje bo izvedeno 18. 6. 2020, ko na tej spletni strani in na FB strani Po svetu objavimo srečnega izžrebanca/izžrebanke
– Ime in priimek izžrebanca/izžrebanke bo javno objavljen
– Možnost unovčite nagrade je do konca letošnje sezone, do 30.09.2020
– Pritožbe na žreb niso mogoče
– Izplačanje nagrade v gotovin ni mogoče
– Nagradna igra ne poteka v povezavi s Facebookom
Več informacij o ponudbi Sunflower Campinga si lahko pogledate na spletni strani www.sunflower-camping.com, za rezervacije preko spletne strani pa ponujamo 10% popusta na nočitve.
Nekaj slik Deluxe šotora: