Ugodni jesenski leti v ZDA iz Trsta in Benetk

by

Čeprav se še ni začelo niti poletje so tu že prve ugodne ponudbe za jesen v režiji družbe Lufthansa. Cene so kar ugodne in če sklepamo po lanskih cenah kaj dosti ugodnejših ne bo, ob zgodnji rezervaciji pa imate prednost, da lahko izbirate med veliko termini. Pričakujemo pa, da  v naslednjih dneh prišle še ponudbe s strani konkurenčnih podjetij (npr. AirFrance/KLM, AlItalija, Iberia,…).

Uradne cene iz Trsta oz. Benetk: Philadelphia 479€, New York 499€, Washington 529€, Charlotte 549€, Toronto 549€, Montreal 549€, Las Vegas 579€, Seattle 599€

Več o ponudbi na spletni strani Lufthanse, so pa cene še nižje, če nakupe teh istih letalskih kart opravite preko spletnih agencij, npr. Philadelphia 424€, New York 449€, Washington 474€, Toronto 502€, Montreal 515€, Las Vegas 520€, Seattle 549€,… Za nakup priporočamo spletne agencije Opodo, Tripsta in Airline-direct.

Primer ugodne ponudbe čez krompirjeve počitnice do toplega Las Vegasa:

TRSlas520e

Ugodne nočitve v ZDA lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€).  V ZDA priporočamo najem vozila, kako to naredite najugodneje  si oglejte v naslednjem prispevku oziroma uporabite po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-MietwagenVeč o potovanjih po  ZDA pa si preberite na našem Forumu.