13-dnevno križarjenje po Mediteranu z vključenim polnim penzionom za samo 199€ (odhod iz Savone)!!

by

Nora cena za 13-dnevno križarjenje po Sredozemlju! Krožno potovanje z vključenim polnim penzionom z odhodom iz Genove stane samo 199€/osebo! Na poti obiščete kraje Neapelj (Italija), Kalamata, Nafplion, Volos, Pirej (Atene, Grčija), Trapani (Sicilija), Marseille (Francija), povratek pa je nazaj v Savono. Cena velja za notranjo kabino na ladji Costa neoClassica. Zunanja kabina je na voljo po ceni 350€.

Povezava do rezervacije:

Križarjenje po Sredozemlju 199€

križarjenje-savona-mediteran-načrt

Če želite privarčevati tudi pri transferju do Savone, se lahko do bližnje Genove ugodno odpeljete z Megabusom. Iz Benetk do Milana in nato naprej do Genove se dobi enosmerne vozovnice že za samo po 1€. Seveda takšno potovanje vzame več časa in ga priporočamo mladim in ljudem, ki so željni avantur.

Do Benetk/Milana (in nazaj) vas lahko ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.