Božič na jugu Portugalske: povratne vozovnice z Dunaja + 7 nočitev že za samo 147€/osebo!

by

29.11.2016: Božična ponudba je še vedno aktualna! Cena se je sicer malo zvišala (slabih 30€), vendar je za last minute nakup potovanja v božičnem terminu še vedno super! Cene so na voljo na spodnjih obnovljenih povezavah do razprodaje prostih mest.

18.10.2016: Poceni božične počitnice na jugu Portugalske (Algarve)! Za termin 19. – 26.12. so na voljo poceni direktni leti z Dunaja v Faro s prevoznikom Eurowings. Za ta termin smo za vas poiskali tudi primera ugodnih namestitev. Skupaj vas letalska karta in prenočevanje v ugodnem hotelu 3* stane že samo 109€ 147€/osebo! Cena je na voljo do razprodaje prostih mest! 

Primer:

Prevoznik je Eurowings, v ceno je všteta ročna prtljaga. Povratni leti po isti ceni so na voljo v več zimskih terminih (čez novo leto pa so dražji).

vie-fao-70

  • Primeri nastanitev za termin 19. – 26.12. za dve osebi:

Villanova Resort Apartments 74€

Alagoamar Hotel Apartamentos 4* 158€

Seznam vseh prostih nastanitev za omenjeni termin pa najdete TUKAJ

algarve-okt16

Skupaj vas povratna vozovnica z Dunaja v božičnem terminu in 7 nočitev v mestu Albufeira stane samo 137€/osebo, z nočitvami v hotelu s 4* pa 179€/osebo!

Kaj početi na jugu Portugalske si lahko preberete TUKAJ. Za lažje raziskovanje območja priporočamo najem vozila, po naših izkušnjah najugodneje najamete avtomobil na agenciji Billiger-Mietwagen.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).