Ferski otoki v top poletni sezoni iz Ljubljane 283€!

by

23.12.2019: Nekaj odličnih terminov na voljo tudi iz Ljubljane! In to s kratkimi prestopi ter vključeno oddano prtljago. Spodaj sta dva primera kart, več o akciji pa na naši sestrski strani Letim z Brnika.

20.12.2019: Super cene za poletna potovanja na Ferske otoke so še vedno na voljo! Žal so najnižje cene na voljo le iz Milana. Možnih je več različnih kombinacij (tudi s prevoznikom Air France in partnerji), zato je po nizkih cenah možnih kar nekaj odhodov. Ker pa so nastanitvene/rentacar kapacitete na Ferskih otokih precej omejene, z rezervacijo ostalih turističnih storitev nikar ne odlašajte!

20.11.2019: Odlična ponudba prevoznika SAS za obisk Ferskih otokov! Čeprav je letališče Milano Malpensa malce oddaljeno od Slovenije pa je zelo pomemben podatek, da boste na Ferske otoke (in nazaj) z letališča prišli v manj kot šestih urah, karte namreč vključujejo le en ekspresni postanek v Kopenhagnu v vsako smer.

Primeri:

Ljubljana – Sorvagur 283€ (22.-27.7.)

Ljubljana – Sorvagur 303€ (15.-27.7.)

Milano – Sorvagur 240€ 257€ (3.-10. avgust)

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

13.5.2019: Na Ferske otoke lahko še vedno odpotujete ugodno ob zaključku poletja!

16.4.2019: Odlična priložnost za potovanje po neokrnjeni naravi Ferskih Otokov! Povratne karte iz Münchna so s prevoznikom KLM in partnerji v poletnem terminu 28.8. – 3.9.2019 na voljo že za 222€! Ker je na Ferskih otokih zelo omejeno število nastanitev in rentacarjev vam predlagamo, da z nakupom ne odlašate. Skupaj je povratna karta + 6 nočitev v mestecu Sandavagur (b lizu letališča) na voljo že za 381€/osebo! 

Primer letalske karte (termin 28.8. – 3.9.2019):

München –  Sorvagur 222€

Primer nastanitve:

Kristjanshavn počitniška prikolica 318€/2osebi

Ostale proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.

Odlična priložnost za potovanje po neokrnjeni naravi Ferskih Otokov! Povratne karte iz milanskega letališča Malpensa so s prevoznikom SAS na voljo že za 226€ v več poletnih terminih, ki so idealni za obisk te prečudovite destinacije. Leti so prek Kopenhagna z ekspresnimi postanki.

Primer letalske karte:

Milano –  Sorvagur (11. 7. – 20. 7.)

25.5.2018: Obnovili smo spodnjo povezavo za lete iz Münchna na Ferske otoke, dodali pa smo tudi še ugodne lete iz Benetk. Zdaj so na voljo ugodni leti od konca poletja 2018 naprej. Na poti je lahko več postankov (tudi daljši) – odvisno od termina do termina.

20.3.2017: Zanimiva destinacija – Ferski otoki! Iz Münchna lahko na Ferske otoke poletite že za samo 259€! Običajno je vsaj v eno smer daljši postanek v Copenhagnu. Žal najugodnejših letov s kratkimi prestopi ne najdemo (tudi sicer je težko najti kratke povezave za lete do Ferskih otokov). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, najugodnejše karte pa najdete v mesecih pred in po glavni poletni sezoni (več ugodnih terminov od septembra naprej).

Primer:

Benetke – Ferski otoki 257€

München – Ferski otoki 261€ (september)

20.9.2017: Zanimiva destinacija je ponovno ugodno dosegljiva! Iz Milana lahko na Ferske otoke poletite že za samo 276€. Kombinacija je zanimiva predvsem za avanturiste, saj so v obe smeri daljši postanki: na poti proti Ferskim otokom je običajno daljši postanek v Copenhagnu, na poti nazaj pa v Stockholmu. Še cenejši leti so na voljo tudi iz Münchna, povratne vozovnice so lahko vaše že za 231€. Žal najugodnejših letov s kratkimi prestopi ne najdemo (tudi sicer je težko najti kratke povezave za lete do Ferskih otokov). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, najugodnejše karte pa najdete v pomladnih mesecih leta 2018.

Primer:

Milano – Ferski otoki 276€

München – Ferski otoki 231€

13.3.2017: Poletni leti na zanimive Ferske otoke! Povratne vozovnice v juliju in avgustu so na voljo že od 218€ naprej! Po dobrih cenah lahko odletite iz Milana ali Münchna, karte pa so po najnižjih cenah na voljo do razprodaje prostih mest. Na Ferske otoke sicer lahko poceni potujete tudi pred ali po glavni poletni sezoni.

Primeri:

Milano – Ferski otoki 218€ (avgust-september)

Milano – Ferski otoki 264€ (julij)

München – Ferski otoki 237€ (avgust)

München – Ferski otoki 237€ (maj)

mxp-fae-219

Poteklo:

Edit: Cene so se zaradi razprodaje najcenejših sedežev že nekoliko dvignile.

2.2.2017: Še vedno ugodno na Ferske otoke! Poleg ugodnih letov iz Münchna smo našli tudi poceni lete iz Milana (ugodno tudi za prvomajske termine). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

19.12.2016: Zanimiva destinacija – Ferski otoki! Tja lahko iz Münchna poletite že za samo 241€, na voljo pa so različni termini z odhodom do konca maja 2017. Akcija traja do razprodaje najcenejših sedežev. Na poti so običajno nekoliko daljši postanki v Kopenhagnu, kar lahko izkoristite za obisk mesta.

muc-fae-243