Novoletni Istanbul: letalo iz Gradca + 3 nočitve z zajtrkom v hotelu 4* 243€!

by

23.9.2019: Privoščite si novoletno razvajanje v čarobnem Istanbulu. Povratne karte iz Gradca z vključeno prtljago trenutno v akciji za termin 29. 12. 2019 – 1. 1. 2020 stanejo le 158€! Dodali smo še tri nočitve v hotelu 4* v samem središču mesta in z vključenim zajrkom, kar vas bo stalo le 85€ na osebo v dvoposteljni sobi. Tako bo novoletno potovanje vaše za zgolj 242€! Še vedno pa lahko preverite ostale akcijske, še malo nižje, cene prevoznika Turkish Airlines iz Gradca v manj turističnih terminih.

18.9.2019: Ugodni leti iz Gradca v Istanbul! Direktne povratne vozovnice z vključeno check-in prtljago so za potovanja od novembra 2019 naprej na voljo že za samo 120€! Cene so na voljo v različnih terminih do razprodaje prostih mest za potovanja vse do pomladi 2020. Spodaj se nahaja tudi povezava za tiste, ki jim je Gradec bolj oddaljen in bi v Istanbul lažje in raje poleteli iz Ljubljane (redne cene letov iz LJ so nekoliko višje).

Primera:

Gradec – Istanbul 120€ (november 2019)

Gradec – Istanbul 158€ (novoletni termin 29.12. – 1.1.)

Gradec – Istanbul 120€ (1.maj 2020)

Povezave iz Gradca so verjetno predvsem zanimive za tiste, ki jim je letališče Gradec precej bližje, kot Brnik. Za tiste, ki bi raje leteli z ljubljanskega letališča, je tukaj primer ugodnega leta:

Ljubljana – Istanbul 194€

Primer nastanitve za novo leto:

Hotel Centrum Istanbul 4* 169€ / dve osebi (zajtrk vključen)

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 10% popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

3.4.2019: Ugodni leti iz Gradca v Istanbul so še vedno na voljo! Povratne karte za first minute termine so lahko vaše že za 106€, za potovanja prej (npr. maja) pa že za 139€.

22.3.2019: Ugodni first minute leti iz Gradca v Istanbul! Direktne povratne vozovnice z vključeno check-in prtljago so za potovanja od novembra 2019 naprej na voljo že za samo 102€! Po ceni 139€ so na voljo leti pred tem (a ne v visoki poletni sezoni). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. Spodaj se nahaja tudi povezava za tiste, ki jim je Gradec bolj oddaljen in bi v Istanbul lažje in raje poleteli iz Ljubljane (redne cene letov iz LJ so nekoliko višje).

Primera:

Gradec – Istanbul 106€ (november 2019)

Gradec – Istanbul 139€ (maj 2019)

Gradec – Istanbul 152€ (september)

Povezave iz Gradca so verjetno predvsem zanimive za tiste, ki jim je letališče Gradec precej bližje, kot Brnik. Za tiste, ki bi raje leteli z ljubljanskega letališča so tukaj povezave:

Ljubljana – Istanbul 194€ (first minute od novembra 2019 naprej)

Ljubljana – Istanbul 213€

26.5.2017: Na voljo so še cenejši leti v Istanbul iz Gradca! S prevoznikom Turkish Airlines lahko s first minute nakupom kart v to evroazijsko metropolo poletite že za samo 78€ (od januarja 2018 naprej), oziroma za 82€ (november-december). Pred tem so karte še vedno na voljo po še vedno odlični ceni 125€. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

9.5.2017: Ugodno iz Gradca v Istanbul! Direktne povratne vozovnice z vključeno check-in prtljago so na voljo že za samo 127€! Po taki ceni lahko v Turčijo odpotujete pred in po glavni poletni sezoni. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. Spodaj se nahaja tudi povezava za tiste, ki jim je Gradec bolj oddaljen in bi v Istanbul lažje in raje poleteli iz Ljubljane.

Primera:

Gradec – Istanbul 78€ (januar 2018)

Gradec – Istanbul 82€ (november)

Gradec – Istanbul 125€ (junij)

Gradec – Istanbul 125€ (september)

Povezave iz Gradca so verjetno predvsem zanimive za tiste, ki jim je letališče Gradec precej bližje, kot Brnik. Za tiste, ki bi raje leteli z ljubljanskega letališč, predlagamo nakup kart v tej akciji.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Super poceni iz Gradca v Istanbul s prevoznikom Turkish Airlines! Povratne vozovnice so v številnih terminih na voljo že za samo 86€! Akcija velja za lete vse do junija 2017 (razen okoli novega leta), traja pa do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Gradec – Istanbul 86€ (november)

Gradec – Istanbul 86€ (februar)

Gradec – Istanbul 86€ (prvomajske počitnice)

grz-ist-86