Iz Milana v Singapur ali na Filipine že za samo 362€!

by

Poceni iz Milana na Filipine in v Singapur! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 362€ v številnih terminih vse do konca leta 2017, nekaj letov je na voljo tudi v poletni sezoni. Cene veljajo do razprodaje prostih mest.

Primera:

Milano – Singapur 362€

Milano – Manila 362€

Na poti je v vsako smer po en prestop v Savdski Arabiji. Prestop (po naših podatkih) ne sme biti daljši od 12h, saj v nasprotnem primeru potrebujete turistično vizo, ki pa jo za to državo težko dobite. Prav tako pazite, da bo pri vaših letih v Savdski Arabiji po en prestop, ne pa več.

mxp-mnl-370

Kako je kratek obisk Filipinov doživel član ekipe Po Svetu si lahko preberete TUKAJ, izkušnje iz 2-tedenskega potovanja drugih članov ekipe pa TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.