Poteklo: Japonska po norih cenah – povratne iz Münchna v različna mesta že za samo 316€!!

by

Edit: najnižje cene na žalost niso več na voljo.

Nore cene za lete na Japonsko iz Münchna! Povratne vozovnice na različne dele te vzhodnoazijske države so lahko vaše že za samo 316€! Na voljo so jesenski in zimski leti, od novembra 2016 do konca marca 2017. Pohitite z nakupom, saj gre (verjetno) za error fare!

Primeri:

München – Ishigaki 335€

München – Okinawa 316€

München – Tokio 321€

München – Osaka 316€

Povsem možno je, da je na voljo še več različnih japonskih mest!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Najugodnejše datume najlažje najdete na preglednem iskalniku na uradni strani letalske družbe TUKAJ.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-tyo-321